Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktuális akciók - kertészet képes leírás - Kertészet, faiskola.tlap.hu
részletek »

Aktuális akciók - kertészet - Kertészet, faiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Aktuális akciók - kertészet
Keresés
Találatok száma - 3 db
Akciós növények Garden Depot Kft

Akciós növények Garden Depot Kft

A nyári akció sikerén felbuzdulva december 30.-ig meghosszabbítjuk akciónkat a mediterrán növényekre. Minden mediterrán növény kiskereskedelmi árából 30 % kedvezményt biztosítunk. Kiemelt ajánlatunkat tekintsék meg az akciós növények menüpont alatt, mely növények mind árban mind minőségben kiemelkedőek. Az akciós menüpontban található földlabdás lombos fák október közepétől érhetők el! Kérem, tekintsék meg növényeinket honlapunkon vagy akár személyesen is, Szigetszentmiklóson a kertészeti árudánkban.

Krisztina Kertészet

Krisztina Kertészet

Virágzó cserjék Saját termelésű virágzó cserjéinket 2 l-es konténerben a készlet erejéig termelői áron értékesítjük. Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kertészetünk állandóan változó és bővülő fajtaválasztékkal áll rendelkezésükre! A kínált növényanyagunk legnagyobb része hazai termelőktől származik. Választék bővítésként forgalmazunk külföldi faiskolák áruiból is. Amennyiben konkrét elképzelése van növényekkel , aktuális kínálatunkkal illetve tervezéssel kivitelezéssel kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink valamelyikén.

Leskokert

Leskokert

A Társaság családi vállalkozásként működik a kezdetek óta. Precíz működését egy 8-10 fős csapat kitartó és szakmaszerető munkájának köszönheti. Kertészeti Árudánkat 2000 őszén nyitottuk meg Solymáron. Igyekeztünk családias hangulatot kialakítani vásárlóink számára. Törekvésünk az volt, hogy a vevő ne egy nagyüzemi légkörben érezze magát, hanem kellemes időtöltés legyen számára a vásárlás. Ennek megfelelően alakítottuk ki az eladóteret, ahol kizárólag természetes anyagok ( kő és fa ) felhasználásával egy bensőséges hangulatú kereskedelmi részleg várja vásárlóinkat. A gyermekeket tavasztól őszig egy apró halas tó és egy mini madárház várja. Örökzöld vásár - Smaragd thuják és Leylandii ciprusok termelői áron kaphatóak kertészetünkben az őszi akció keretében. Mind a két növény kiválóan alkalmas sövénynek történő ültetésre. Az akció a készlet erejéig tart.

Tuti menü