Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészet, faiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kertészet, faiskola képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
A magnólia ültetése és gondozása

A magnólia ültetése és gondozása

A magnólia eredetileg a trópusi országokban és a meleg égövi vidéken él meg, de lombhullató változata egy kis odafigyeléssel és gondozással nálunk is ültethető. Két fajtája van az első, ami a levél megjelenése után kezd virágozni, de ez a fajta nálunk nagyon ritkán leélhető fel, mivel nagyon kényes és nem bírja a mi klímánkat. A másik faj, ami először virágzik, majd utána növeszt levelet, ezt a növényt találhatjuk meg a hazai kertekben. A magnólia az eredeti élőhelyén, az erdők alsó lombkorona szintjén élnek, itt is van örökzöld és lombhullató változata is. Sok magnólia fa található Kelet Ázsiában és észak Amerikában is, ahol szintén az árnyékos és párás erdők mélyén élnek ezek a színpompás növények.

Abéla faiskola

Abéla faiskola

Vásároljon a termelőtől! Minden növényünk az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet, és a Megyei Növény-és Talajvédelmi Szolgálat által ellenőrzött. Növényeinket konténerben termesztőedényben neveljük. Konténeres növény 100%-os eredés. Ne kockáztasson! Vásároljon tőlünk konténeres örökzöldet! Válassza a magasabb minőséget! Válassza a biztosabbat! Nincs ültetési kockázat, a növény bármikor telepíthető (akár a meleg nyári hónapokban is) és gyorsan fejlődik. A szegedi száraz, páraszegény környezetben felnevelt, ehhez már alkalmazkodott, edzett növényt kap tőlünk

Agrosol 2000 Kft

Agrosol 2000 Kft

Az Agrosol 2000 Kereskedelmi Kft. növényvédő szerek importjával, növényvédő szer, - vetőmag, - műtrágya kis és nagykereskedelmével, valamint egészségügyi irtószer nagykereskedelmével foglalkozó sokéves tapasztalattal rendelkező cég. Üzleteinkben rugalmasan alkalmazkodva szolgáljuk ki a kis és nagy termelőket, hobbi és díszkert tulajdonosokat. Meghatározó árucsoportjaink: a növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagok, kártevő irtó szerek, agrofóliák, szakkönyvek, madáretetők és eleségek, kerti szerszámok, öntözéstechnikai kiegészítők, hobbi borászati kellékek és minden egyéb a mezőgazdaságban és kertekben használatos árucikkek.

Kertészet, faiskola magazin hírek
Milyen szempontok alapján tervezzük meg a veteményes helyét a házikertben?
Milyen szempontok alapján tervezzük meg... A mezőgazdaságban körülbelül 50 m2 terület szükséges ahhoz, hogy egy átlagos ember évi frisszöldség-szükségletét kielégítsék. Ez egy öttagú családdal számolva 250 m2-t jelent. Viszont ha az otthoni kertben hatékonyan tervezzük meg az ültetést, akkor ez a terület akár 150 m2-re is lecsökkenthető. Mivel a házikertben mennyiségileg kevesebb növényt termesztünk,...
Hogyan építsünk sziklakertet?
Hogyan építsünk sziklakertet? Az építéséhez legalkalmasabb hely a ház körüli rész vagy a terasz. Ennek az az...
A sziklakerti kövek kiválasztása és elrendezése
A sziklakerti kövek kiválasztása és... Először is meg kell vizsgálnunk a területet, ahová létre szeretnénk hozni a...
Akciós növények Garden Depot Kft

Akciós növények Garden Depot Kft

A nyári akció sikerén felbuzdulva december 30.-ig meghosszabbítjuk akciónkat a mediterrán növényekre. Minden mediterrán növény kiskereskedelmi árából 30 % kedvezményt biztosítunk. Kiemelt ajánlatunkat tekintsék meg az akciós növények menüpont alatt, mely növények mind árban mind minőségben kiemelkedőek. Az akciós menüpontban található földlabdás lombos fák október közepétől érhetők el! Kérem, tekintsék meg növényeinket honlapunkon vagy akár személyesen is, Szigetszentmiklóson a kertészeti árudánkban.

Alsótekeresi Faiskola Kft

Alsótekeresi Faiskola Kft

Az üzem Magyarország egyik legnagyobb és legjelentősebb dísznövénytermesztője. Közel 1000 féle növényt nevelünk. Termékeinket egyaránt kínáljuk kiskert tulajdonosoknak, kertépítőknek, önkormányzatoknak és bármely más zöldfelület kialakítását igénylő beruházónak. Lombos fák sokaságát kínáljuk oszlopos, csüngő és gömb alakban és hagyományos formában is. Ezekből többször átültetett, azonnal teljes díszértéket adó, 5-10 méter magas növényekkel is rendelkezünk. Egyedi, szoliter fák, cserjék és örökzöldek nagy választékban kaphatók faiskolánkban, valamint gazdag választékkal várjuk kedves vevőinket virágzó cserjékből, kúszónövényekből, évelőkből, valamint talajtakaró- és sövénynövényekből. Ezen kívül nagy hagyománya van faiskolánkban a rózsa és a gyümölcsfa termesztésünknek.

Balogh - Gyümölcsfaiskola

Balogh - Gyümölcsfaiskola

Több mint 30 év tapasztalatával rendelkező Balogh Zoltán Faiskolája 6 hektáron nevel gyümölcsoltványokat 10 faj közel 100 fajta választékából, valamint díszfákat is. Kínálatukban szerepel alma, körte, naspolya, birs, mandula, szilva, őszi-és kajszi barack, cseresznye gyümölcsfák, valamint a hazai hőmérsékleti viszonyokat jól tűrő díszfák nevelése. Szívesen állunk rendelkezésre, legyen szó magánszemélyről vagy kertépítőkről. Magánjellegű törzsvásárlóinknak 10% kedvezményt, kertépítők és viszonteladóknak a díszfák és gyümölcsfák termelői áron beszerezhetőek, egyéb növényeinkből 20% kedvezményt biztosítunk. Hívjon minket a honlapon található elérhetőségeken.

Biokontroll Ellenőrző és Tanúsító Kft

Biokontroll Ellenőrző és Tanúsító Kft

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. is fontos szereplője a bio tanúsítás rendszerének azzal, hogy ellenőrzi és tanúsítja a magyarországi ökológiai élelmiszer-gazdasági szektor szereplőinek munkáját. A mi dolgunk garantálni a fogyasztók felé, hogy az értékesebb és ezért drágább élelmiszer valóban az előírásokat betartó üzemből kerül ki, másfelől megvédeni a valódi biogazdálkodókat a tisztességtelen versenytől, azoktól, akik csupán állítják - intenzíven, kemizáltan, antibiotikumok használata mellett termelt, szintetikus adalékokkal teletömött - termékeikről, hogy az 'bio'.Fő tevékenységünk, az ökológiai élelmiszerek és mezőgazdasági termékek előállításának ellenőrzése és tanúsítása mellett a Biokultúra újság kiadása is a mi feladatunk, továbbá részt veszünk számos - az ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó, pályázati úton finanszírozott - kutatási programban. Bízunk abban, hogyha Ön híve a biogazdálkodásnak, akkor a Biokontroll oldalain megtalálja mindazt, ami alapján megerősítést nyer hitében; ha kétkedő, akkor pedig kételyei eloszlatásához bizonyítékokat talál nálunk. Kérjük, böngésszék a Biokontroll oldalait, kérdezzenek, javasoljanak, hogy még jobb és informatívabb legyen honlapunk.

Bonsai, növény, fa, kert - japán hangulat

Bonsai, növény, fa, kert - japán hangulat

A bonsai szó jelentése: a bon lapos edényt, a sai fát, növényt jelent. A bonsai történetről írásos dokumentáció nem maradt fent a keleti kultúrákban, így csak a szájhagyományokra hivatkozva és a korok társadalma, vallása ad alapot arra, hogy viszonylag megismerjük a törpefa eredetét és mítoszát. Történelmi leírásokból tudjuk, hogy az edényben nevelt növények őshazája Kína, ezért a kínai kertkultúrák és kertészetek által elmondottak alapjául véve ismerhetjük meg a bonsai művészetét. Eredete a 6-10. századra tehető.

Borhy Kertészet

Borhy Kertészet

Vállalkozás, mára már több száz növényfaj és fajta értékesítésével foglalkozik. Lelkes és szakmailag is elhivatott csapata kora tavasztól karácsonyig várja Önt a hét minden napján, a tavaszi és őszi szezonban hosszabbított nyitva tartással.

Hirdetés
Bozsik Viktor - Öntözőrendszeres

Bozsik Viktor - Öntözőrendszeres

Képzelje el, ahogyan egy varázslatos, zöld gyepszőnyeg terül a lábai elé! Tegyen egy sétát álmai vadregényes kertjében! Pihenjen abban a környezetben, amelyre mindig is vágyott! És most kattintson, és engedje, hogy megvalósítsuk a vágyait! Cégünk kertépítéssel és öntözőrendszerek telepítésével foglalkozik ? hiszünk abban, hogy ezzel egy jobb hellyé tehetjük a világot! Bízza ránk a kertje megépítését és gondozását, mi pedig egy könnyen karbantartható, csupa örömet hozó oázissal ajándékozzuk meg! Hívjon minket!

Color Garden Kft.

Color Garden Kft.

A Color Garden Kft. több mint 10 éve foglalkozik park és kertépítéssel, parkfenntartással, növények értékesítésével és termesztésével. Cégünk egy tapasztalt, energikus, minőség-orientált szervezet. Olyan szolgáltatásokat és megoldásokat ajánl cégeknek, illetve intézményeknek, amelyek versenyképessé teszi őket a változó világban. Kertészetünkben egynyári-kétnyári palántákat, évelőket, balkonnövényeket termesztünk. Társaságunk kertek, parkok tervezésével, építésével, díszburkolatok készítésével, a növénytelepítési munkák szakszerű kivitelezésével, korszerű zöldfelületek igényes megjelenítésével szakmai elismerést szerzett. Kertészeti üvegházi növénytermesztés szolgáltatásaink mellett növények árusításával, kiskereskedéssel is foglalkozunk.

Csillaghegyi Disznövénykertészet

Csillaghegyi Disznövénykertészet

A Csillaghegyi díszfaiskolai árudánkat 1998-ban nyitottuk meg. A faiskola családi vállalkozásként működik. Alkalmazottaink mind szakképzett kertészek. Specialitásunk a saját nevelésű dísznövények forgalmazása. Ezen kívül főleg hazai és olasz importból beszerzett dísznövényeket forgalmazunk.

Díszfaiskola Siófok

Díszfaiskola Siófok

Fő profilunk a konténeres, edényes díszcserjék és örökzöldek nevelése és értékesítése. A növényeink nevelésének sajátossága, hogy a szaporító anyagot is helyben állítjuk elő. A telephelyünkön történő értékesítés kis és nagy tételben egyaránt lehetséges. Vevőinknek szaktanácsadással is szívesen állunk rendelkezésére.

Dominik Kert Kft

Dominik Kert Kft

A Dominik Kert Kft. 1991 óta üzemel. A kertészeti áruda a Sasad MGTSZ utódja. Kertészetünkben az örökzöldektől a tavi felszerelésekig széles választékból válogathatnak a Tisztelt érdeklődők. Talajjavításhoz különböző földeket és trágyákat biztosítunk. Nyári kínálatunk: örökzöldek, Díszcserjék, Díszfák, Évelők, Vízinövények, Díszhalak, Kerti kiegészítők nagy választékban Konténeres gyümölcsfák, szőlők, málnák 2 féle folyton termő, szedrek, ribizli, köszméte egres, piszke, büszke változatai, áfonyák, kakiszilva!

Dr Garden

Dr Garden

Cégünket családi vállalkozásként 1994. január 06.-án alapítottuk. A 90-es évek elején a magyar kertkultúra fejlődésnek indult. Felismerve ezt a tényt és azt hogy a dísznövények és más kertészeti kultúrák tápanyag utánpótlására zömében csak import termékek álltak rendelkezésre, elkezdtük saját tápoldatok, levéltrágyák és termésnövelő anyagok kifejlesztését, gyártását. Vezérelvünk igényes, kiváló minőségű termékek előállítása. Tápoldat gyártó üzemünk a Tokaji hegy keleti lábánál Rakamazon helyezkedik el, ahol a termékeink előállítását a legmodernebb üzemi feltételek és technológia biztosítja. Termékek Tápoldatainkat és lombtrágyáinkat nem üzleti alapon, hanem kizárólag a növények és azok tápanyag, táparány, kémhatás stb. igényeinek megfelelően állítottuk össze. Mivel élő szervezetek részére készítünk tápanyagforrásokat, ezért alapanyagainkat megfelelő gondossággal és szakértelemmel válogattuk. Termékeink sajátossága, hogy mindegyiket (kivétel vízinövény tápoldatok) természetes növény erősítőket tartalmazó komplexképzővel látjuk el.

Dzsungelország Kft.

Dzsungelország Kft.

Bizonyára Önnek is régóta dédelgetett vágya, hogy kertjéből igazi édenkertet varázsoljon, de nem tudja hol és hogyan kezdjen hozzá. Ne keressen tovább, végre rátalált kertjének szakértőire! Szakmai képzettségünk, tapasztalatunk és technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. Ambiciózus, fiatal munkatársaink a kertépítés szerelmesei, munkájuk egyben a szenvedélyük is, rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, nemzetközi kiállításokon, hogy az ott szerzett ismereteket hasznosítani tudják - legközelebb talán éppen az Ön kertjében.

Egyedi kerti díszek szobrok, virágtartók, szökőkutak

Egyedi kerti díszek szobrok, virágtartók, szökőkutak

Társaságunk műkőből készült szobrok, vázák, szökőkutak, lámpák, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik. Országunkban egyedülálló kertberendezési és kert díszítési tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen önnek ajánlja egyedi- exkluzív, termékeit legkedvezőbb áron juthat kerti bútorokhoz és kerti dísz szobrokhoz., kerti dísztárgyakhoz. agyarország vezető kertberendezési -kerti dekorációs tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen importtal, kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik.

Tuti menü