Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagykereskedelem képes leírás - Kertészet, faiskola.tlap.hu
részletek »

Nagykereskedelem - Kertészet, faiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Nagykereskedelem
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fruit Faiskola Szövetkezet

Fruit Faiskola Szövetkezet

Faiskolánk gyümölcsfa oltványokkal és dísznövényekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. Aki gyümölcsfát ültet, a jövőnek dolgozik!Burgonya szaporító anyag, burgonya termesztés dísznövény. Faiskola,gyümölcs faiskola, gyümölcsfaoltvány, gyümölcsnemesítés.

Gurisatti faiskola

Gurisatti faiskola

Faiskolánkat Kőszeg határában találja, ahol 30 hektár szabadföldön és 2 hektár konténertelepen nevelünk főleg szemzéssel, oltással szaporított díszfákat, oltott fenyőféléket. Válogasson szabad gyökerű, földlabdás és egész éven át ültethető konténerben nevelt díszfák közül! Kizárólag nagykereskedelmi értékesítést folytatunk, szívesen látjuk kert- és parképítők, kertészeti árudák, önkormányzatok, beruházó és ingatlan kivitelező cégek érdeklődését! Az Ön által megadott helyszínre szállítás megszervezésében segítünk! Válogathat díszfáink közül Budapest határában, a Profi Partner Faiskolai Nagykereskedés telephelyén is!

Lavandart kertészet

Lavandart kertészet

Cégünk 2009 márciusában nyitotta meg kapuit Albertirsán Pest megye, a 4-es főút E-60 mentén. Nevünket LavandArt az a növény ihlette, melyet hosszú évszázadok óta használunk és nagy becsben tartunk, nemcsak a szemet gyönyörködtető látvány és illatának köszönhető élmény, hanem főleg a népi orvoslás által elterjedt számos gyógyító hatása miatt. A levendula a tisztaságnak, a hűségnek és az állhatatosságnak a szimbóluma. Reméljük az elkövetkező években is ihletet meríthetünk belőle.

Kertészet, faiskola magazin hírek
Milyen szempontok alapján tervezzük meg a veteményes helyét a házikertben?
Milyen szempontok alapján tervezzük meg... A mezőgazdaságban körülbelül 50 m2 terület szükséges ahhoz, hogy egy átlagos ember évi frisszöldség-szükségletét kielégítsék. Ez egy öttagú családdal számolva 250 m2-t jelent. Viszont ha az otthoni kertben hatékonyan tervezzük meg az ültetést, akkor ez a terület akár 150 m2-re is lecsökkenthető. Mivel a házikertben mennyiségileg kevesebb növényt termesztünk,...
Hogyan építsünk sziklakertet?
Hogyan építsünk sziklakertet? Az építéséhez legalkalmasabb hely a ház körüli rész vagy a terasz. Ennek az az...
A sziklakerti kövek kiválasztása és elrendezése
A sziklakerti kövek kiválasztása és... Először is meg kell vizsgálnunk a területet, ahová létre szeretnénk hozni a...
Profi Partner Kft

Profi Partner Kft

Cégünk kizárólagosan nagykereskedésként működik. Kertészeti jellegű tevékenységi körrel rendelkező vállalkozásokat szolgálunk ki - kertészeti árudákat, kertépítőket, virágboltokat, faiskolákat, ingatlankivitelező és -beruházó cégeket. Legfontosabb törekvésünk, hogy a díszfaiskolai termékkörben versenyképes áron, kiváló minőségben a lehető legszélesebb választékot kínáljuk partnereinknek. Közel 40 hazai faiskolával állunk kapcsolatban, ezzel is elősegítve a magyar faiskolai termékek piacra jutását. Természetesen vevőink számára a lehető legteljesebb választékot szeretnénk nyújtani, ezért szortimentünk kiegészítésére rendszeresen importálunk európai faiskolákból.

Törökbálinti Arborea Díszfaiskola

Törökbálinti Arborea Díszfaiskola

Faiskolánkban 1983 óta folytatunk díszfaiskolai termelést, melyben közel 200 féle növényt kínálunk eladásra, amelyek között több új, vagy még kevésbé elterjedt, illetve sok régebbi hagyományos fajta is megtalálható. Fenyőféléinket mész és szárazságtűrő alanyokra oltjuk, azért, hogy jobban bírják a lúgos kémhatású talajt illetve a száraz klímát. Magkastörzsre oltott törpefenyő-félénk nem csak sziklakertben, hanem különböző edényekben is hosszú évekig tárolhatóak.

Tulipa Kereskedelmi Kft

Tulipa Kereskedelmi Kft

Vállalkozásunk, a Tulipa Kereskedelmi Kft. 1991 évben alakult holland és magyar befektetői tőke együttműködésével, mára azonban teljesen magyar érdekeltségű, dinamikusan fejlődő családi vállalkozásként működik. A cég nyíregyházi székhellyel került megalapításra, de a nyíregyházi telephelyen kívül fióktelepet működtet Gödöllőn is.

Viris kertészet

Viris kertészet

Kertészetünk Budapesten a Keresztúri út 162. szám alatt csaknem 10.000 m2-en területen fekszik. Faiskolai árudánkban, nagy választékban találhatók hazai és import, földlabdás és konténeres örökzöldek, cserjék, gyümölcs és díszfák, sziklakerti és tavi növények. Kerti kiegészítők széles választékával is várjuk kedves vevőinket. Cserepek, dézsák, műanyag díszedények, különböző speciális földkeverékek, tápanyagok, nagy választékban találhatók kertészetünkben. 2000 m2-es termesztő és tranzit üvegházainkban részint saját termesztésű, balkonnövények, valamint, import és hazai beszerzésű cserepes dísznövények találhatók. Szeretnénk felhívni a figyelmet kertészetünk különlegességeire a kerti Azáleákra, Rhododendronokra, extra méretű pálmákra Bonsai-okra.

Tuti menü