Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Kertészeti webáruház képes leírás - Kertészet, faiskola.tlap.hu
részletek »

Online Kertészeti webáruház - Kertészet, faiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Online Kertészeti webáruház
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egzotikus Növények

Egzotikus Növények

ok olyan zöldségfajt említhetnénk példaként, amelyek jelenleg is az elfogadás folyamatában vannak. A spárga, padlizsán, édeskömény, feketegyökér vagy az articsóka néhány évtizede még ismeretlenek voltak hazánkban. Napjainkban már itt-ott kaphatók ugyan, ám ezeket még nem fogyasztjuk olyan mennyiségben, mint a már régóta termesztett fajokat. Rendelhető növények...

Sieberz növény rendelés

Sieberz növény rendelés

Online áruházunk a legújabb és legkényelmesebb rendelési lehetőséget nyújtja vásárlóinknak. Mindazt, amit a kinyomtatott katalógusunkban kínálunk, megtalálja a honlapunkon is. A kiválasztás és rendelés csupán egy kattintás az egérrel. Az adatainak megadása után e-mailben érkezik hozzánk a rendelése. A termékeket futárszolgálattal, utánvéttel küldjük el címére. Ennyi az egész. Reméljük, elégedett lesz az áruval és csatlakozik a több-tízezres törzsvásárlói táborunkhoz. Sok örömet kívánok a növények kiválasztásához, az ültetéshez és az ápoláshoz!

Treemail Csomagküldő szolg.

Treemail Csomagküldő szolg.

Tudta-e Ön, hogy hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék? A több ezernyi méltatlanul mellőzött növény között a megszokottnál sokkal szebb, különlegesebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát kertjeink, parkjaink és tájaink díszítésére! E ritkaságok sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinkhez képest! Növényválasztékunk kialakításánál a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk! Cégünk Magyarország első botanikai csomagküldő szolgálataként e számos különlegesség (bambusz, díszfű, pálma, évelő, pozsgás, fenyő, díszfa, díszcserje, gyümölcs) folyamatosan bővülő választékával áll a Kedves Vásárlók rendelkezésére. Reméljük, hogy választékunk böngészése közben ideje hasznosan, kellemesen telik, és megtalálja az Önnek legjobban tetsző 'kertékszereket'!

Kertészet, faiskola magazin hírek
Milyen szempontok alapján tervezzük meg a veteményes helyét a házikertben?
Milyen szempontok alapján tervezzük meg... A mezőgazdaságban körülbelül 50 m2 terület szükséges ahhoz, hogy egy átlagos ember évi frisszöldség-szükségletét kielégítsék. Ez egy öttagú családdal számolva 250 m2-t jelent. Viszont ha az otthoni kertben hatékonyan tervezzük meg az ültetést, akkor ez a terület akár 150 m2-re is lecsökkenthető. Mivel a házikertben mennyiségileg kevesebb növényt termesztünk,...
Hogyan építsünk sziklakertet?
Hogyan építsünk sziklakertet? Az építéséhez legalkalmasabb hely a ház körüli rész vagy a terasz. Ennek az az...
A sziklakerti kövek kiválasztása és elrendezése
A sziklakerti kövek kiválasztása és... Először is meg kell vizsgálnunk a területet, ahová létre szeretnénk hozni a...
Virághagyma webáruház

Virághagyma webáruház

A hagymás, gumós és hagymagumós növények szépségükkel már a mitológiai múltban is elkápráztatták az embereket, inspirálva őket művészeti alkotások-versek, festmények, rajzok és kerámiák - létrejöttére. Birodalmak jöttek létre és tűntek el a történelemben, de a virágok jelképekké formálódva maradandó kultúrtörténeti emlékekké váltak. A szenvedély és a szerelem jelképei. Szín és forma világukkal nemcsak a hétköznapi embereket babonázták meg és kápráztatták el, hanem az uralkodókat és dinasztiákat is.virághagyma webáruházunk létrehozása 2002-ben az online piac színesítése jegyében történt, mely természetesen a virághagyma- és virágszeretetünknek is köszönhető. Az oldal további fontos célja a hagymás virágok népszerűsítése, az ismeretterjesztés, valamint a kertészkedni szerető kezdő vagy haladó hobbi kertészek különleges fajtákkal való megismertetése. Az újszerűség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az érthető megfogalmazásra és a szemet gyönyörködtető, jó minőségű képi anyag minél nagyobb számú alkalmazására. Reméljük, mindez talán hatással lesz arra, hogy a magyarországi kertkultúrában a hagymás virágok, főleg a tulipán még kiemelkedőbb helyet foglaljanak el.

Tuti menü