Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Kertészeti webáruház képes leírás - Kertészet, faiskola.tlap.hu
részletek »

Online Kertészeti webáruház - Kertészet, faiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Online Kertészeti webáruház
Keresés
Találatok száma - 3 db
Egzotikus Növények

Egzotikus Növények

ok olyan zöldségfajt említhetnénk példaként, amelyek jelenleg is az elfogadás folyamatában vannak. A spárga, padlizsán, édeskömény, feketegyökér vagy az articsóka néhány évtizede még ismeretlenek voltak hazánkban. Napjainkban már itt-ott kaphatók ugyan, ám ezeket még nem fogyasztjuk olyan mennyiségben, mint a már régóta termesztett fajokat. Rendelhető növények...

Sieberz növény rendelés

Sieberz növény rendelés

Online áruházunk a legújabb és legkényelmesebb rendelési lehetőséget nyújtja vásárlóinknak. Mindazt, amit a kinyomtatott katalógusunkban kínálunk, megtalálja a honlapunkon is. A kiválasztás és rendelés csupán egy kattintás az egérrel. Az adatainak megadása után e-mailben érkezik hozzánk a rendelése. A termékeket futárszolgálattal, utánvéttel küldjük el címére. Ennyi az egész. Reméljük, elégedett lesz az áruval és csatlakozik a több-tízezres törzsvásárlói táborunkhoz. Sok örömet kívánok a növények kiválasztásához, az ültetéshez és az ápoláshoz!

Treemail Csomagküldő szolg.

Treemail Csomagküldő szolg.

Tudta-e Ön, hogy hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék? A több ezernyi méltatlanul mellőzött növény között a megszokottnál sokkal szebb, különlegesebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát kertjeink, parkjaink és tájaink díszítésére! E ritkaságok sok esetben tűrőképesebbek közismert dísznövényeinkhez képest! Növényválasztékunk kialakításánál a hazai honosítási tapasztalatokat is figyelembe vettük, s erre a jövőben is nagy hangsúlyt fektetünk! Cégünk Magyarország első botanikai csomagküldő szolgálataként e számos különlegesség (bambusz, díszfű, pálma, évelő, pozsgás, fenyő, díszfa, díszcserje, gyümölcs) folyamatosan bővülő választékával áll a Kedves Vásárlók rendelkezésére. Reméljük, hogy választékunk böngészése közben ideje hasznosan, kellemesen telik, és megtalálja az Önnek legjobban tetsző 'kertékszereket'!

Tuti menü