Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tápanyagok, föld, tőzeg képes leírás - Kertészet, faiskola.tlap.hu
részletek »

Tápanyagok, föld, tőzeg - Kertészet, faiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszet.tlap.hu » Tápanyagok, föld, tőzeg
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr Garden

Dr Garden

Cégünket családi vállalkozásként 1994. január 06.-án alapítottuk. A 90-es évek elején a magyar kertkultúra fejlődésnek indult. Felismerve ezt a tényt és azt hogy a dísznövények és más kertészeti kultúrák tápanyag utánpótlására zömében csak import termékek álltak rendelkezésre, elkezdtük saját tápoldatok, levéltrágyák és termésnövelő anyagok kifejlesztését, gyártását. Vezérelvünk igényes, kiváló minőségű termékek előállítása. Tápoldat gyártó üzemünk a Tokaji hegy keleti lábánál Rakamazon helyezkedik el, ahol a termékeink előállítását a legmodernebb üzemi feltételek és technológia biztosítja. Termékek Tápoldatainkat és lombtrágyáinkat nem üzleti alapon, hanem kizárólag a növények és azok tápanyag, táparány, kémhatás stb. igényeinek megfelelően állítottuk össze. Mivel élő szervezetek részére készítünk tápanyagforrásokat, ezért alapanyagainkat megfelelő gondossággal és szakértelemmel válogattuk. Termékeink sajátossága, hogy mindegyiket (kivétel vízinövény tápoldatok) természetes növény erősítőket tartalmazó komplexképzővel látjuk el.

Klasmann tápkockázó földkeverék

Klasmann tápkockázó földkeverék

A Klasmann cég új tápkockázó földkeverékét 2011 tavaszán mutattuk be a hazai piacon. Az azóta eltelt több mint fél év során számos kertészetben, többféle zöldségkultúrában teszteltük a tőzegkeveréket és kiváló termesztési eredményeket kaptunk paprika, paradicsom, saláta és káposztafélék tápkockás nevelésénél.

Tru-Vad Bt Növényvédő szerek

Tru-Vad Bt Növényvédő szerek

Vetőmagok Az eredményes növénytermesztés egyik alapja a megfelelő vetőmag. Mi a legnevesebb vetőmagtermelők minőségi termékeit kínáljuk partnereinknek. Kereskedésünk az alábbi növényfajok széles fajtaválasztékával áll a vásárlók rendelkezésére: kalászosok kukorica repce napraforgó

Kertészet, faiskola magazin hírek
Milyen szempontok alapján tervezzük meg a veteményes helyét a házikertben?
Milyen szempontok alapján tervezzük meg... A mezőgazdaságban körülbelül 50 m2 terület szükséges ahhoz, hogy egy átlagos ember évi frisszöldség-szükségletét kielégítsék. Ez egy öttagú családdal számolva 250 m2-t jelent. Viszont ha az otthoni kertben hatékonyan tervezzük meg az ültetést, akkor ez a terület akár 150 m2-re is lecsökkenthető. Mivel a házikertben mennyiségileg kevesebb növényt termesztünk,...
Hogyan építsünk sziklakertet?
Hogyan építsünk sziklakertet? Az építéséhez legalkalmasabb hely a ház körüli rész vagy a terasz. Ennek az az...
A sziklakerti kövek kiválasztása és elrendezése
A sziklakerti kövek kiválasztása és... Először is meg kell vizsgálnunk a területet, ahová létre szeretnénk hozni a...
Virágföld gyártás

Virágföld gyártás

Magyarország nyugati régiójának legmodernebb és legnagyobb virágföld gyártó üzemét zöldmezős beruházás keretében 2005 évben építette fel a Leier csoport Jánosházán. A Jánosházán létesült, korszerű, új gépsorokkal felszerelt üzemben csak természetes eredetű, válogatott alapanyagokat használnak fel. A magyar és litván érintetlen tőzegmezőkről származó összetevők kiemelkedően jó minőséget képviselnek. Megrendelőink igényéhez igazodva a termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, illetve a virágföld gyár évi 1,5 millió zsák kapacitása is tovább növelhető.

Tuti menü